Om

MYoga drivs av mig, My Erdfelt, yogalärare, socionom, certifierad sound healer och blivande ayurvedisk behandlingsterapeut. Med lång erfarenhet av yogans välgörande verktyg erbjuder jag dig olika vägar för ökad närvaro.

Med mina nedladdningsbara meditationer vill jag ge dig möjligheten att få en stunds viktig och välförtjänt vila, var du vill och när du vill. En stunds återhämtning där du kan släppa taget om allt det yttre och landa in i dig själv, bortom alla krav och förväntningar.

Möts vi på yogamattan på studio samadhi kan du ta del av individuell guidning utifrån anatomi och en uppmuntran om att lyssna och ha tillit till den egna kroppen. För mig är det viktigt att yoga utförs på ett hållbart och hälsosamt sätt. Mina klasser har ofta inslag av yogisk filosofi och meditation.

För ökad närvaro tillverkar jag olika yogatillbehör av hållbara material. Bland annat ögonkuddar med lavendel från min egen trädgård och malas som kan göra det enklare att fokusera på ditt mantra eller ditt andetag när du mediterar. Varje mala tar flera timmar att knyta. I varje knut ligger kärlek och eftertanke. Önskar du ett specialtillverkat mala? Hör av dig till mig med dina önskemål.

Inom kort kommer jag erbjuda panchakarma på yogastudion i Löddeköpinge. Jag ser väldigt mycket fram emot att få dela med mig av ayurvedans visdom för ökat välbefinnande.

Min förhoppning är att du med hjälp av de verktyg jag erbjuder kan finna mer värme, stillhet och tillit i livet.